Βίον Ανθόσπαρτον και καθαρόν

H Εύρηκα Κύπρου χαρίζει στους νιόπαντρους ΔΩΡΑ και εύχεται «Βίον Ανθόσπαρτον και καθαρόν»
Thursday, Γεννάρη 1, 2015 to Thursday, Δεκέμβρη 31, 2015
For more information call free at 800 51061

 

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η Εύρηκα αναδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας στα νιόπαντρα ζευγάρια γαμήλιο δώρο ένα πακέτο προϊόντων Εύρηκα αξίας €40, μαζί με τις καλύτερες ευχές για «Βίον ανθόσπαρτον και καθαρόν»! Επιπλέον, ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει, μετά από κλήρωση, ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος αξίας €2.000!!!

Η εκστρατεία για τους νεόνυμφους βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια του κόσμου, καθώς, παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η Εύρηκα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στα νέα ζευγάρια που ονειρεύονται να ανοίξουν το σπιτικό τους, εκφράζοντας τους με αυτό τον τρόπο την εκτίμησή της για την πολύχρονη εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους.

Όσοι λοιπόν από εσάς έχετε παντρευτεί ή σκοπεύετε να παντρευτείτε μέσα στο 2018, στείλτε το πιστοποιητικό του γάμου σας μαζί με το όνομα και το τηλέφωνό σας στο φαξ 25831015 (υπόψη Αννίτα Πουργούρη) ή στο email newlyweds@eureka.com.cy για να παραλάβετε το δώρο σας!

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, στείλτε απλά τα στοιχεία σας και θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί σε αυτή τη μοναδική εκστρατεία όλοι είναι νικητές!

Η Εύρηκα βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στον Κύπριο καταναλωτή, έχοντας συνδέσει το όνομά της με μάρκες που έχουν γίνει συνώνυμες με τις κατηγορίες τους όπως την Εύρηκα σκόνη και το Εύρηκα υγρό πιάτων, το Aroxol, το Roklin, το TIK TAK και άλλα πολλά αγαπημένα προϊόντα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε δωρεάν στο 800 51061.
Ισχύει για όλους τους γάμους του 2018 στην Κύπρο.
Τα πιστοποιητικά πρέπει να προσκομισθούν μέχρι 31/1/2019.

Background Image: