Απορρυπαντικά Ρούχων

ΕΥΡΗΚΑ Active Care Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη πλυσίματος για όλα τα ρούχα.
Τέλειο αποτέλεσμα από τους 30ºC.

Η νέα σύνθεση του απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Active Care χαρίζει στα ρούχα σας φρεσκάδα και καθαριότητα, ακόμη και στους 30ºC. Καθαρίζει και τους πιο επίμονους λεκέδες και αφήνει τα ρούχα με άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

Συσκευασία: κουτί 1kg, 4kg & eco-bag 6kg

 

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Σκόνη

Απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη με σαπούνι Μασσαλίας.
Για ρούχα φυσικά καθαρά.

Η απαλή σκόνη του EYPHKA Μασσαλίας, με τις φυσικές και αξεπέραστες ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας, καθαρίζει φυσικά και αποτελεσματικά όλα τα ρούχα στο πλυντήριο ή στο χέρι, ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αντιμετωπίζει σε βάθος τη βρωμιά, το γάριασμα, ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες, προσφέροντας στα ρούχα, ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Παράλληλα, η απαλή σκόνη, διαλύεται εύκολα στην πλύση χωρίς ν' αφήνει κατάλοιπα που «βαραίνουν» τα ρούχα.

Συσκευασία: κουτί 4,5kg & eco-bag 2kg

 

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Υγρό

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας.
Φυσικά δυνατό. Φυσικά απαλό.

Το υγρό απορρυπαντικό EYPHKA Μασσαλίας, η πιο επιτυχημένη συνταγή φροντίδας των ρούχων, χάρη στις φυσικές καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας που περιέχει, εξασφαλίζει απόλυτη καθαριότητα και φροντίδα σε όλα τα ρούχα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα. Το EYPHKA Μασσαλίας, είναι εξίσου αποτελεσματικό, τόσο στα ρούχα που πλένονται στο πλυντήριο, όσο και σ' αυτά που πλένονται με ιδιαίτερη φροντίδα στο χέρι, χαρίζοντάς τους παράλληλα ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί.

Διατίθεται σε 4 αρώματα:
• Κλασσικό - Συσκευασία: 2L & 4L
• Ylang Ylang & Λεβάντα - Συσκευασία: 2L & 4L
• Μαστιχέλαιο & Γιασεμί - Συσκευασία: 2L & 4L
• Flower Garden: Συσκευασία: 2L

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας για μαύρα και σκούρα ρούχα.
Εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων. Προστατεύει τα ρούχα.

 

Το υγρό απορρυπαντικό EYPHKA Μασσαλίας black συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας με το συστατικό Dye Transfer Inhibitor, για το τέλειο αποτέλεσμα στην πλύση των μαύρων και σκούρων ρούχων. Χρησιμοποιώντας το Εύρηκα Μασσαλίας Black θα έχετε πάντα  ρούχα με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Συσκευασία: 2L

ΕΥΡΗΚΑ Sport

Υγρό απορρυπαντικό για συνθετικά και αθλητικά ρούχα.


Το Εύρηκα Sport είναι ένα υγρό απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τα συνθετικά και τα αθλητικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο για όλα τα ρούχα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση με OdorBlock απομακρύνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές ενώ παράλληλα λόγω του ColdWash system χαρίζει τέλεια καθαριότητα ακόμα και από τους 20ºC αφαιρώντας ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας παράλληλα στα ρούχα ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Συσκευασία: 1,5L

 

ΕΥΡΗΚΑ Care Υγρό Black

Υγρό απορρυπαντικό για μαύρα και σκούρα ρούχα.
Εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων.

Με το ΕΥΡΗΚΑ Care για Μαύρα & Σκούρα ρούχα, θα έχετε πάντα, ρούχα με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Ιδανικό για πλύσιμο δίχρωμων σκούρων ρούχων, γιατί περιέχει «dye transfer inhibitor», κάτι που εμποδίζει τη μεταφορά χρώματος, που πιθανότατα μπορεί να διαφύγει στα ανοιχτόχρωμα σημεία των ρούχων.

Συσκευασία: 2L & 4L

 

ΕΥΡΗΚΑ Express Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη για πλύσιμο στο χέρι.
Γρήγορα, Εύκολα, Χωρίς Τρίψιμο
.

Η πανίσχυρη σύνθεση του EYPHKA Εxpress, δρα αποτελεσματικά, εξαφανίζοντας τους δύσκολους λεκέδες χωρίς δύσκολο τρίψιμο. Διαλύεται εύκολα σε κρύο νερό, δίνοντας πλούσιο αφρό. Περιέχει ένζυμα που διασπούν τους σύνθετους και δύσκολους λεκέδες γρηγορότερα κι ευκολότερα, και Anti-kalk που εξουδετερώνει τη σκληρότητα του νερού, επιτρέποντας μάλιστα στο απορρυπαντικό να δρα αποτελεσματικότερα κατά των λεκέδων. Ξεπλένεται εύκολα, αφήνοντας στα ρούχα ένα απαλό άρωμα φρεσκάδας.

Συσκευασία: 800g

EUREKA Express Liquid

Υγρό Απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι.
Γρήγορα, Εύκολα, σχεδόν Χωρίς Τρίψιμο.

Εύρηκα Express υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι με εκχύλισμα aloe vera. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος χωρίς να φθείρει τα ρούχα, αφού δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου τρίψιμο, ενώ χάρη στο dye transfer inhibitor που περιέχει εμποδίζει την μεταφορά χρώματος από το ένα ρούχο σε άλλο κατά την διάρκεια της πλύσης. Παράλληλα το εκχύλισμα aloe vera προστατεύει και περιποιείται τα χέρια σας.

Συσκευασία: 1L

Subscribe to Απορρυπαντικά Ρούχων